Monday, December 22, 2008

Tesco.........................



tdi aku pegi tesco lepas update blog yang pasal ke penang.izzmi apalagi laju aje lah bila dpat gi tesco.maklumlah dri dalam perut dah gi tesco.sebelum gi tesco.aku gi sek kebangsaan tun hussein onn.nak beli buku.mama ingat nak gi beli bku complete sains yang ada dwibahasa tu.akhirnya jumpa kat sek.bulan brapa ntah aku gi national monument,saje tangkap gambar.dlu gi kelate kjap msa tok ayah skit.aku gi pantai kat pasir puteh.memang cantiklah alissa sampai jatuh dalam air.abis bju basah.apa lah.aku bli novel tdi.cerita nya pasal upsr.saje je aku beli bku tu.kan tahun dpan aku akan menduduki peperiksaan upsr.yang pasal cicakman tu aku rasa tak bersambung dah.malas nak cite.klau nak tau gi tengok sendiri.
dlm bnyak2 org tengok blog aku ialah teacher hezuin.bnyak juga dia komen.tq teacher sebab sudi baca blog alia.

2 comments:

HeZUiN said...

your welcome...teacher memang suka explore blog orang.Boleh cari idea nak make up blog teacher..

miss fateen said...

hehe..boley dik :) ehehe..
erm..num fon?
nnty akak bg k :)
take care :)
amik la kad yg akak bg tue